Ultimele noutati din invatamantul romanesc.

edu

itbox Educatie Bacalaureat Teste Nationale Invatamant Preuniversitar Locuri de munca Contactati-ne

Ianuarie, ultima luna pentru înscrierile ARACIP


Agenţia Română de Asigurare a Calităţii în Învăţământul Preuniversitar (ARACIP) aduce la cunoştinţa tuturor celor interesaţi că în luna ianuarie înregistrează ultimele înscrieri la interviul de selecţie a colaboratorilor externi.

În vederea îndeplinirii atribuţiilor sale, Agenţia Română de Asigurare a Calităţii în Învăţământul Preuniversitar poate recurge la serviciile unor colaboratori externi, din ţară sau din străinătate, experţi în domeniul de activitate al Agenţiei, înscrişi în Registrul propriu al experţilor în evaluare şi acreditare, angajaţi pe bază de contract.

Calitatea de expert în evaluare şi creditare se dobândeşte prin înscrierea în Registrul ARACIP al experţilor în evaluare si acreditare, în urma participării şi promovării etapelor selecţiei organizate de către ARACIP. În anul 2007, ARACIP a constituit Registrul experţilor în evaluare şi acreditare.

La momentul actual, în acest document sunt înscrise 135 de persoane care au trecut prin proceduri de selecţie, formare şi evaluare. Acestea au îndeplinit, cumulativ, următoarele criterii: sunt cadre didactice, au experienţă şi expertiză în evaluarea instituţională, de programe sau proiecte, dovedesc competenţă profesională, au participat, în ultimii 3 ani, la programe de formare profesională continuă în domeniul educaţional (minim 40 de ore) şi au disponibilitate de deplasare pe distanţe mari, în afara judeţului de reşedinţă.

Alte aproximativ 400 de persoane au solicitat să devină colaboratori externi ai ARACIP, experţi în evaluare şi acreditare.
Până la sfârşitul lunii ianuarie se primesc ultimele cereri, conform modelului postat pe pagina web a ARACIP, http://aracip.edu.ro/, secţiunea Registrul ARACIP al experţilor în evaluare şi acreditare, iar în prima parte a anului 2008 se va organiza ultimul interviu de selecţie.

ARACIP atrage atenţia asupra faptului că pot beneficia de statutul de expert în evaluare şi acreditare/colaborator extern, numai persoanele care au parcurs toate etapele de selecţie şi care sunt înscrise în acest moment în acest registru.

Sursa: edu.ro

Categoria: Comunicate de presa

Etichete:

Articol adaugat pe January 16th, 2008 la ora 2:00 am.
Jocuri ( jocuri flash online ) - Anunturi ( anunturi gratuite ) - Radio ( radio online ) - Articole ( articole ) - Poezii ( poezii si poeme)

Adaugate Recent
 • » Bacalaureat 2008: Peste 1.000 de jandarmi mobilizaţi pe timpul Bacalaureatului
 • » Bacalaureat 2008: Ministerul dă apă rece şi ventilatoare elevilor
 • » Bacalaureat 2008: Studiul istoriei şi al limbii române îi „învaţă“ pe elevi să se ruşineze că sunt români
 • » Bacalaureat 2008: Bacalaureat cu poliţia la uşă
 • » Bacalaureat 2008: Taxă de protocol contra nota de la bacalaureat
 • » Bacalaureat 2008: Mulţi elevi bucureşteni vin cu limuzina să dea BAC-ul la un liceu agricol din Ilfov
 • » Bacalaureat 2008: Supraveghetorii neglijenti la Bacalaureat vor fi sanctionati penal
 • » Bacalaureat 2008: Cristian Adomniţei: "Scopul era să mi-o iau la chestia asta"
 • » Bacalaureat 2008: Adomniţei: "Bacalaureatul merge mai departe!"
 • » Ministrul „Abramburiţei“ inflamează Bacul
 • Categorii

  Examene si Testari

  Comunicate MEN


  © 2024 Invatamant si Educatie | Entries (RSS) and Comments (RSS)

  webhosting itbox